Silk oil of morocco Magneettinen Eyeliner

29,00 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Uusin innovaatio Silkiltä on Magneettinen Eyeliner, joka on kehitetty käytettäväksi Silkin Magneettiripsien kanssa. Nestemäinen Eyeliner sisältää magneettia jolloin magneettiripset kiinnittyvät eyelineriin. Unhoda liimat ja tuplamagneettiripset!! NYT on tuote jolla saat hetkessä upeat ripset arkeen ja juhlaan – tuuheutta tai pituutta!

Magneettinen Eyeliner on vegaaninen ja vedenkestävä. Se on helppo poistaa lämpöisellä vedellä, kasvojenpuhdistusaineella tai silmämeikin poistoaineella.

Magneettista Eyelineria voidaan käyttää myös ilman Magneettiripsiä tavallisen eyelinerin tapaan.

Käyttöohje

Valmistelu:

  1. RAVISTA Silk Magnetic Eyeliner putkiloa aina ennen käyttöä
  2. Sulje putkilo aina käytön jälkeen
  3. Ennen kuin kiinnität Silkin Magneettiripset voit taivuttaa niitä silmäsi muotoisiksi & leikata pois nauhaa jos se on liian pitkää.
  1. Vedä varovaisin vedoin eyelineriä silmäsi yläluomelle omien ripsien tyvelle mukaillen silmäsi muotoa. Vedä  tarpeeksi ulkonurkkaan ja sisänurkkaan. Jos sinulla ei ole omia ripsiä vedä linja silmän muotoa pitkin.
  2. Ota sormin kiinni Silkin Magneettiripsistä ja aseta se omien ripsien yläpuolelle jossa on eyelineriä. Anna ripsinauhan tarttua magneettiseen eyelineriin ennen kuin se on kokonaan kuivahtanut. Jos eyelineri on kuivunut lisää sitä.
  3. Painele hellästi  Silkin Magneettiripset paikoilleen.

VAROITUS: Huuhdo välittömästi lämpöisellä vedellä mikäli eyelinerä menee silmään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.