Silk oil of morocco Eyeliner Magneettiripset KNOCKOUT

35,00 

Varasto loppu

Kuvaus

MAGNEETTIRIPSET jotka kiinnitetään magneettia sisältävällä nestemäisellä Eyelinerilla.

Loihdi hetkessä upeat ripset arkeen ja juhlaan – tuuheutta tai pituutta!

Enää et tarvitse liimaa tai magneettisia tuplaripsiä kiinnitykseen. Erittäin helpoa kiinnittää ja poistaa. Lukuisia käyttökertoja jopa 30-100, riippuen miten hyvin käsitteletniitä. Voit leikata ripsinauhan silmälle sopivaksi. Ripset ja eyeliner ovat täysin vegaaneja ja eläinkokeettomia.

Magneettiripset myydään säilytysrasiassa jossa on peili. Laajasta valikoimasta voit valita luonnolliset, flirtit tai dramaattiset ripset.

Vedenkestävä nestemäinen eyeliner lähtee pois lämpöisellä vedellä tai silmämeikinpoistoaineella ja siksi se sopii hyvin myös ripsipidennysten kanssa. HUOM! Eyeliner myydään erikseen.

PALAUTUS POLITIIKKA: Emme ota vastaan ripsiä mikäli niitä on käytetty tai malli ei ollut sopiva. Tuotteet luetaan hygieniatuotteiksi. Mikäli tuote on havaittu olevan jo rikki saapuessaan vaihdamme sen välittömästi uuteen kun olemme tutkineet sen.

Lue miten kiinnittää

Valmistelu:

  1. RAVISTA Silk Magnetic Eyeliner putkiloa aina ennen käyttöä
  2. Sulje putkilo aina käytön jälkeen
  3. Ennen kuin kiinnität Silkin Magneettiripset voit taivuttaa niitä silmäsi muotoisiksi & leikata pois nauhaa jos se on liian pitkää.
  1. Vedä varovaisin vedoin eyelineriä silmäsi yläluomelle omien ripsien tyvelle mukaillen silmäsi muotoa. Vedä  tarpeeksi ulkonurkkaan ja sisänurkkaan. Jos sinulla ei ole omia ripsiä vedä linja silmän muotoa pitkin.
  2. Ota sormin kiinni Silkin Magneettiripsistä ja aseta se omien ripsien yläpuolelle jossa on eyelineriä. Anna ripsinauhan tarttua magneettiseen eyelineriin ennen kuin se on kokonaan kuivahtanut. Jos eyelineri on kuivunut lisää sitä.
  3. Painele hellästi  Silkin Magneettiripset paikoilleen.

VAROITUS: Huuhdo välittömästi lämpöisellä vedellä mikäli eyelinerä menee silmään.

Jos ripsinauhoihin on tarttunut meikkiä, huuhtele hellästi vedellä ja anna kuivua pyyhken tai paperin päällä seuraavaa käyttökertaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.