Silk oil of morocco Argan Vegan Cream Compact Foundation – kiinteä meikkivoide 10g tan

44,00 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus


Silk Oil of Morocco -mineraalimeikkisarjan Argan Cream Compact Foundation -kiinteällä meikkivoiteella luodaan kätevästi täydellisen virheetön iho. Sen kevyt voidemainen mineraalikoostumus levittyy saumattomasti iholle ja kestää tunnista toiseen.  Meikkivoiteella saadaan joko keskipeittävä tai täydellisen peittävä lopputulos, ihon värin epätasaisuudet ja couperosa peittyvät samalla. Meikkivoide auttaa korjaamaan myös tummia silmänalusia ja epätasaisen väristä silmänympärysihoa. Tuotteella on lisäksi helppo tehdä varjostuksia.

Meikkivoiteessa oleva kylmäpuristettu sertifioitu ja orgaaninen arganöljy sisältää runsaasti vitamiineja, antioksidantteja sekä omega-6- ja omega-9-rasvahappoja, jotka auttavat säilyttämään kosteustasapainon iholla koko päivän. Tuote sisältää myös sertifioitua orgaanista karitevoita, sertifioitua orgaanista vihreää teeuutetta ja Kakadu-luumun uutetta sekä eteeristä Rosalina-öljyä.  Meikkivoiteen kevyesti valoa heijastavat pigmentit antavat kaunista hehkua iholle. Tuotteessa on luonnollinen SFP suojakerroin 10–15.  Tuote kaikille ihotyypeille eikä se tuki ihohuokosia, koska siinä ei ole talkkia.

Tuotteessa on viisi sävyä: Ivory, Cream, Beige, Tan, Dark Tan

Mineraalimeikkipuuterin värivaihtoehdot:
Ivory – sopii vaalealle ja herkästi auringossa palavalle iholle
Cream – sopii vaalealle ja keskivaalealle iholle joka taittuu pinkkiin
Beige – sopii keskivaalealle ja oliivin väriselle iholle joka taittuu keltaiseen
Tan – sopii tumman oliivin väriselle iholle
Dark Tan – sopii tumman väriselle iholle

Käyttöohje

Levitä meikkipuuteria koko kasvojen alueelle rasiassa olevalla meikkisienellä tai Silk Blending Sponge –miekkisientä käyttäen. Varjostuksissa ja korostuksissa voit käyttää 2-3 eri sävyä saadaksesi täydellisen virheettömän lopputuloksen. Viimeistele irtopuuterilla ja poskipunalla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.