Silk oil of morocco Argan Oil Mascara –vedenkestävä ripsiväri

31,00 

Kuvaus

Silk Oil of Morocco Argan Oil Defining Mascara on vedenkestävä ripsiväri, joka erottelee ripset ja musta väri antaa intensiivisen ja seksikkään katseen.  Ripsiväri sisältää sertifioitua kylmäpuristettua ja orgaanista arganöljyä jossa on paljon vitamiineja, antioksidantteja, omega-6 ja omega -9 välttämättömiä rasvahappoja.  Ripset saavat kosteutta ja elastisemman koostumuksen ja niiden katkeilu vähenee.

Ripsiväri auttaa ripsiä ylläpitämään luonnollista kosteutta antaen samalla pituutta ja erotellen ripset näyttäviksi. Sen intensiivinen musta väri saa ripset näyttämään täyteläisiltä.

Hyvät ominaisuudet

  • Sisältää kylmäpuristettua sertifioitua ja orgaanista arganöljyä, jossa on runsaasti vitamiineja, antioksidantteja, omega-6 ja omega-9 välttämättömiä rasvahappoja
  • Saadaan pidemmät ja erotellummat ripset
  • Tekee ripsistä täyteläisemmät
  • Vedenkestävä – pitkäkestoinen
  • Helppo poistaa lämpöisellä vedellä, kasvojen puhdistusaineella tai silmämeikin poistoaineella
  • voidaan käyttää ripsentavuttajaa viimeistelyssä (myös lämpö)

Käyttöohje

Kierrä ripsivärin hylsy auki ja harjaa väriä ylä- ja alaripsiin haluttu määrä väriä.
Ripsivärin poistaminen: Kostuta ripsiä lämpöisellä vedellä ja odota että vesi reagoi ripsivärin kanssa. Kun ripsiväri on pehmentynyt se lähtee pois eikä jätä sotkuista jälkeä silmien ympärille tai vahingoita omia ripsiä. Et tarvitse silmämeikin poistoainetta, mutta jos olet tottunut käyttämään sitä voit jatkaa sen käyttämistä.

Varoitus: Jos tuotetta joutuu silmään huuhtele välittömästi vedellä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.