Ekopharma MEN parranajovoide 100 ml

15,00 

Varasto loppu

Kuvaus

Pehmeä ja täyteläinen voide parranajoon ja siinä on kevyt ja raikas tuoksu. Mikäli parta on pidempi tai iho erityisen herkkä, voi voiteen joukkoon lisätä Men pesugeeliä, joka lisää vaahtoavuutta ja liukoisuutta. Aloe Vera uute rauhoittaa sekä kosteuttaa ja kuusenkerkkä- ja puolukkauutetta hoitavat ihoa ja ehkäisevät ihoa tulehduksilta.

Käyttöohjeet:
Lämmitä ihoa lämpimällä vedellä, levitä parranajovoidetta kasvojen iholle ja aja parta. Huuhtele lopuksi runsaalla vedellä ja levitä ihoa rauhoittavaa Ekopharma Aftershave geeliä.

 

Ingredients:
AQUACAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEDICAPRYLYL CARBONATEGLYCERINCETEARYL ALCOHOLCETEARYL GLUCOSIDESODIUM PCAVACCINIUM VITISIDAEA FRUIT EXTRACT (PUOLUKKA/LINGONBERRY), MYRISTYL MYRISTATEPICEA ABIES BUD EXTRACT (KUUSENKERKKÄ/SPRUCE), LECITHINTOCOPHEROLCAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDEPULLULANGLYCINE SOJA OILSCLEROTIUM GUMXANTHAN GUMBENZOIC ACIDBENZYL ALCOHOLDEHYDROACETIC ACIDCITRUS LIMON FRUIT OIL (SITRUUNA/LEMON), PARFUM (NATURAL), LIMONENELACTIC ACID

Säilyvyys
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje
Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.