Silk oil of morocco Argan Powder Foundation – mineraalipuuteri 10g beige

44,00 

Kuvaus

Silk Oil of Morocco Argan Powder Foundation -mineraalipuuteri on erittäin hienoksi jauhettua irtopuuteria jossa on kylmäpuristettua sertifioitua ja orgaanista arganöljyä, jossa on paljon vitamiineja, antioksidantteja, omega-6 ja omega-9 välttämättömiä rasvahappoja. Mineraalipuuterin kevytrakenteinen, silkkimäinen pehmeys auttaa ihoa saamaan virheettömän peiton joka tuntuu painottomalta ja näyttää luonnolliselta. Kevyesti heijastavalla puuterilla saadaan korjattua ihon virheitä kuten epätasaisuus, punaisuus, couperosa ja myös tummia silmänalusia ja epätasaisen väristä silmänympärysihoa.

Mineraalipuuteria voidaan käyttää suoraan meikittömälle iholle antamaan luonnollinen virheetön peitto. Sitä voidaan käyttää myös värivoiteen päällä, jolloin saadaan valokuvamaisen viimeistelty lopputulos. Peittävyyttä voidaan säädellä lisäämällä puuterin määrää. Tuote sopii kaikille ihotyypeille eikä se tuki ihohuokosia, koska siinä ei ole talkkia. Tuotteessa on luonnollinen auringon suoja ja siinä on viisi eri sävyä.

Värit: Ivory, Cream, Beige, Tan, Dark Tan

Miten valitsen värin?

Mineraalipuuterin värivaihtoehdot:
Ivory – sopii vaalealle ja herkästi auringossa palavalle iholle
Cream – sopii vaalealle ja keskivaalealle iholle joka taittuu pinkkiin
Beige – sopii keskivaalealle ja oliivin väriselle iholle joka taittuu keltaiseen
Tan – sopii tumman oliivin väriselle iholle
Dark Tan – sopii tumman väriselle iholle

Käyttöohje

1)Sivele iholle Silk Oil of Morocco Argan Antioxidant Primer – pohjustusvoidetta tasoittaaksesi ihoa
2) Kallista haluttu määrä irtopuuteria purkin kanteen
3) Pyöritä kabuki-puuterisivellintä jauheessa.
4) Kopauta kabuki- puuterisivellintä niin että puuteri liikkuu siveltimen sisälle – älä jätä puuteria siveltimen päähän.
5) Sivele puuteria pyörivin liikkein kasvoille aloittaen otsalta ja työskentele aina kasvojen keskikohdasta ulospäin. Jos haluat voimakkaamman lopputuloksen toista edellinen.

VINKKI: Voit myös sekoittaa puuteria Silk Oil of Morocco’s Argan Antioxidant Primer – pohjustusvoiteen kanssa, jolloin saat kevyen luonnollisen näköisen peiton.
VINKKI: Mineraalipuuteri peittää hyvin esim. couperosaa. Pysyy kauniina pitkään, joten se sopii niin juhla- kuin häämeikkeihin. Se on erinomainen meikkituote myös vaihdevuosien kuumista aalloista kärsiville.

Puuteria voidaan käyttää myös seuraavasti:
1) Huulet – Sivele puuteria kevyesti kiinni oleville rentoutuneille huulille ja lisää sen jälkeen Silk Oil of Morocco Argan Lip Treatment- huulivoidetta, niin saat kauniin luonnollisen värin huulille.
2) Vartalo – Saat terveen näköisen hehkun kun sivelet puuteria kaulalle ja decoltee alueelle. Sivele puuteria vartalolle niin saat tasoitettua ihon sävyä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.