Silk oil of morocco Argan Blush – poskipuna 10g coral

44,00 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Silk Oil of Morocco Argan Blush -poskipuna luo poskille kauniin hehkun ja kirkastaa yleisilmettä. Ihanan kevytrakenteinen helposti levittäytyvä irtomainen mineraaliposkipuna sisältää kylmäpuristettua sertifioitua ja orgaanista arganöljyä jossa on paljon vitamiineja, antioksidantteja, omega-6 ja omega-9 välttämättömiä rasvahappoja. Poskipunaan on sekoitettu pehmeitä pigmenttejä, jotka antavat luonnollisen värin poskille. Hienojakoinen puhdas mineraalisekoitus helpottaa käytössä saamaan väristä hento tai intensiivinen lopputulos – aina tarpeesi mukaan. Valikoimassa on neljä upeaa väriä jotka sopivat kaikille ihonväreille. Tuotteessa ei ole talkkia.

Käyttöohje

1. Kaada pieni määrä irtonaista poskipunaa purkin kanteen ja vie Silk Oil of Morocco Vegan Blush – poskipunasivellin jauheeseen.
2. Kopauta sivellintä kannen reunaan jotta ylimääräinen jauhe varisee siveltimestä.
Väriä &lämpöä poskille: Hymyile ja vie sivellin poskipäille. Pyyhkäise väriä poskiluulle ylöspäin suuntautuvilla vedoilla niin saat luonnollisen lopputuloksen tai rakenna voimakkaampi lopputulos lisäämällä väriä.
Korosta poskia: Levitä väriä poskiluun alapuolelle. Aloita huulten ulkonurkista ja liikuta sivellintä ylöspäin ohimoa kohti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.