Silk oil of morocco Argan 7-in-1 Bronzer – mineraaliaurinkopuuteri dark

22,00 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Silk Oil of Morocco Argan 7-in-1 Bronzer mineraaliaurinkopuuteri on erittäin hienoksi jauhettua irtopuuteria, jossa on kylmäpuristettua sertifioitua ja orgaanista arganöljyä, joka sisältää paljon vitamiineja, antioksidantteja, omega-6 ja omega-9 välttämättömiä rasvahappoja.

Mineraaliaurinkopuuterin kevytrakenteinen, silkkimäinen pehmeys auttaa ihoa saamaan virheettömän peiton joka tuntuu painottomalta ja näyttää luonnolliselta. Kevyesti heijastavalla pronssin värisellä puuterilla korostetaan ihanteellisesti poskipäitä ja saadaan lämmin sävyn koko kasvojen alueelle.

Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja ihonväreille eikä se tuki ihohuokosia, koska siinä ei ole talkkia. Tuotteessa on luonnollinen SFP aurinkosuoja 10–15 ja sitä on saatavana väreissä Light ja Dark.

Käyttöohje -7 tapaa käyttää aurinkopuuteria

Puuteroi koko kasvojen alueelle tai korosta poskipäitä. Kun haluat voimakkaamman lopputuloksen lisää uusi kerros. Voidaan käyttää yksinään meikittömälle iholle tai Silk Oil of Morocco Argan Antioxidant Primer – pohjustusvoiteen, Silk Oil of Morocco Liquid Mineral Foundation -meikkivoiteen, Argan Cream Compact Powder – meikkipuuterin tai Powder Foundation -irtopuuterin päällä lisäämään hehkua.
1. Annostele pieni määrä Argan Bronze mineraaliaurinkopuuteria rasian kanteen (sisäpuoli).
2. Pyöräytä Silk Oil of Morocco Vegan Kabuki puuterisivellintä puuteriin.
3. Kopauta Vegan Kabuki puuterisivellintä niin että puuteri liikkuu siveltimen sisälle – älä jätä puuteria siveltimen päähän.
4. Sivele puuteri haluttuun kohtaan.

7 tapaa käyttää Argan Bronzer mineraaliaurinkopuuteria:
1)Tee päivetystä kasvoille – Sivele puuteria kohtiin joihin auringonsäteet luonnollisesti ensimmäiseksi tarttuvat – nenänvarteen, otsaan ja poskiin. Käytä poskipäiden korkeimmalla kohdalla antamaan lämpöä kasvoille. Lisää puuteria vähitellen saadaksesi parhaimman tuloksen.
2) Korosta – Sivele puuteria poskiluun alalpuolelle niin saat poskiluuta korostetuksi. Aseta sivellin korvan keskikohdalle ja liikuta sitä eteen- ja taaksepäin poskiluun alla.
3) Tee raamit kasvoille – Sivele puuteria nenänvarren sivuille, poskille ja ohimoille niin saat raamit kasvoille
4) Silmät – Sivele puuteria silmäluomelle kuten luomiväriä niin saat luonnollisen terveen värin. Jos haluat voimakkaamman värin lisää puuteria.
5) Huulet – Purista pieni määrä Argan huulivoidetta kämmenselkääsi ja sekoita pensselillä siihen Argan aurinkopuuteria. Vie sekoitusta pensselillä huulille niin saat hienon aurinkopuuterisävyn huulillesi.
6) Vartalo – Saat terveen näköisen hehkun kun sivelet puuteria kaulalle ja decoltee alueelle. Sivele puuteria vartalolle niin saat tasoitettua ihon sävyä. Tämä on loistava vaihtoehto jos et halua olla auringossa, mutta haluat näyttää päivettyneeltä. Puuterilla voi myös häivyttää rusketusraitoja.
7) Sävyttävä päivävoide – Tee sävyttävä päivävoide sekoittamalla Argan aurinkopuuteria Silk Oil of Morocco Argan Antioxidant Primer – pohjustusvoiteen kanssa. Sivele kasvoillesi niin saat raikkaan ja luonnollisen näköisen pinnan ihollesi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.